16 februari 2015

Weekly moodboard #3: Get sporty!


Sinds een tijdje heb ik Bloglovin. Voor mij was het nieuw, als newbie in blogland had ik er nog niet eerder van gehoord. Dagelijks scroll ik door mijn favoriete blogs en doe ik veel inspiratie op. Niet alleen voor mijn eigen blog, maar ook voor heerlijke recepten, beautyproducten en... sport! 

Bij Anne lees ik bijvoorbeeld over het sporten met Kayla Itsines: heel interessant! Nu ik ervaringen lees en beter weet wat het inhoudt, heb ik besloten dat dit 'm ook gaat worden voor mij.
Hardlopen is totaal niet mijn ding. Toch lukt het mij een tikkeltje jaloers te worden als ik lees dat o.a. Annemerel en Stacey weer heerlijk fanatiek zijn bezig geweest met hardlopen. De workoutfilmpjes van Lizzy en Merel van BestFitFriendsNL heb ik al regelmatig thuis uitgevoerd. Heerlijk om te doen en wat een fijn gevoel krijg je ervan. Over spierpijn hebben we het maar even niet. Hoort erbij! 

Nu ik het hier vertel voelt het nog meer als een stok achter de deur, hoewel ik nog maar een handjevol bezoekers heb. Maar dat geeft niet, want ik doe het uiteindelijk alleen voor mijzelf. Ik hoef niet perse af te vallen, wel wil ik mij fitter voelen en tevreden zijn met mijn lichaam. Want dat ben ik nu niet. Wanneer ik fitter ben, wil ik gaan beginnen met yoga. Dat lijkt mij zo fijn! 

Naast sporten hoort natuurlijk ook gezond eten. Vriendlief en ik zijn al goed bezig met gezonde avondmaaltijden, al zeggen we het zelf. Ook weer geïnspireerd door foodblogs als Chickslovefood en Lekker en Simpel. 's Ochtends ontbijt ik vaak met een kom havermout met verschillende toppings. Ik zou graag tips willen voor lunch en tussendoortjes, want daarin schiet ik soms nog wel eens de mist in. 

Deze week dus een heerlijke sporty moodboard, waar ik al veel zin in sporten door krijg. Welke sport doe jij? En wat is jouw ultieme tip? 

1 opmerking: